Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš založil svůj byznys na otrocké práci svých zaměstnanců - kdo chce může si na netu nalést , že Babiš zaměstnává přes 35tis lidí a prakticky 99% nepřesáhne průměrnou mzdu - naopak - mzdy jeho ,,otroků,, se běžně pohybují od 12500kč do 17tis a jak se tam pracuje nám ukázala novinářka Saša Uhlová !!

Hloupí lidé v tuto chvíli mi budou chtět napsat, že je nikdo nenutí tam dělat - věřte mi, že kdybyti lidé mli jinou možnost tak tam skutečně nepracují a věřte mi že všude není Praha :-/

1 0
možnosti

Jenže "obyčejným lidem" pije víc krev prominentní dceruška Uhlová, než kapitalista Babiš. Ať je to jak je to, něco vybudoval a získal si respekt. Bohužel, většina jeho oponentů jenom planě nadává, místo aby šli mezi lidi a pořádně všechno vysvětlili. To naposledy dělal v devadesátých letech Klaus, od té doby si elity myslí, že kromě nich jsou všichni burani, kterým stačí, když budou poslouchat vrchnost. A potom se strašně diví, koho lid volí, když mu přece jasně řekli, že Babiš je estébák a Okamura pitomio.

1 3
možnosti
Foto

Záleží na tom, v čem spatřujeme předmět vedení. Jednotlivé řadové občany asi těžko, spíše se ono vedení "jako firmy" bude týkat státní správy a správy státu jako ekonomické jednotky. Pak samozřelmě má smysl a demokracii rozhodně nepopírá.

4 2
možnosti

Omyl - Babiš je autoritativní diktátor, který nepřipouští žádnou diskusi - v této příležitosti bych jen připomenul, že v roce 1939 celé Německo tleskalo jednomu muži - v roce 1945 už netleskal nikdo !!!!

3 0
možnosti
Foto

Ze začátku to šlo, ale pak jsem už jen zíral. 8-o

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS